Wim Eek

"Hij heeft een Rotterdamse manier van werken: mouwen opstropen en aanpakken.""Ik ben pas tevreden als het resultaat duurzaam is.""Wim kan op eenvoudige wijze ingewikkelde dingen uitleggen.""Wim heeft een indringende manier van werken, maar altijd met oog voor mensen."

"Wim is een hands-on professional. Hij kan alles en hij doet alles."

 

vwtftthVanwege langdurige ziekte van een van zijn projectcontrollers was projectmanager Ricardo van Hoeven van VolkersWessels Telecom FttH in 2011 op zoek naar een interim controller, voor de Fiber to the Home (FttH) projecten in Alphen aan de Rijn en Hilversum. Van Hoeven wist wat hij zocht: "Een voldoende ervaren en deskundige controller, die per direct alle voorkomende werkzaamheden kon overnemen."

 

De keuze viel op Wim Eek. Van Hoeven: "Wim is een echte hands-on professional. Hij kan alles en hij doet alles. Om een project goed te managen, heb ik goede financiële informatie nodig. Wim maakt dat inzichtelijk met goede voortgangsrapportages. Hij is betrouwbaar; als ik Wim wat vraag, dan kan ik er op rekenen dat ik tijdig antwoord krijg."

 

Toegevoegde waarde
Edwin van Dijk is controller bij VolkerWessels Telecom FttH. Alle projectcontrollers rapporteren aan hem. "Wim heeft een open manier van werken en hij bezit goede vakkennis. Een goede controller, en hij draait zijn hand niet om voor financieel administratief werk, als dat op dat moment nodig is. Als interimmer voegt hij echt iets toe. Een voorbeeld: Wim is enorm goed met Excel. Voor het project in Alphen heeft hij een projectbewakingsmodule gebouwd. Een heel intelligent ding. We gebruiken het nu ook voor andere projecten."

 

Vakman
Van Hoeven en Van Dijk hebben er eigenlijk niet veel woorden voor nodig. VolkerWessels Telecom FttH is marktleider in glasvezelmarkt, die een snelle projectdoorloop belooft aan haar klanten. Daar past geen onnodig oponthoud. Wim is een interim professional die zich moeiteloos aanpast in de cultuur waar geen woord te veel wordt gezegd, aldus Van Hoeven en Van Dijk: "Wij zijn erg tevreden. Wim is goede vakman en bovendien een prettig mens om mee te werken."

 

terug naar: Anderen over WE