Wim Eek

"Hij heeft een Rotterdamse manier van werken: mouwen opstropen en aanpakken.""Ik ben pas tevreden als het resultaat duurzaam is.""Wim kan op eenvoudige wijze ingewikkelde dingen uitleggen.""Wim heeft een indringende manier van werken, maar altijd met oog voor mensen."

oorsprong-vallee"Goede financiële kennis en is een kei in Excel. Een ideale combinatie."

 

Thomas Oorsprong, senior controller van VolkersWessels Telecom Infratechniek B.V. zocht een interimmer ter vervanging van manager-controller Nicole Vallée, die tijdelijk in een project ging werken. Wim Eek was binnen het bedrijf al bekend vanwege zijn opdracht voor de afdeling Fiber to the home (Ftth).  Zijn roem was hem al vooruitgesneld. Oorsprong: "Wim zit snel in de materie en kan snel aan het werk. Dat was ook nodig. Hij moest in veel processen duiken."

 

Tijdens de afwezigheid van Nicole Vallée heeft Wim de coördinatie van de afdeling Besturing & Control op zich genomen en heeft zich bezig gehouden met het opzetten van structuren. Toen Vallée terug kwam van het project is Wim gebleven ter ondersteuning van de uitdaging die VolkerWessels Telecom Infratechniek B.V. te wachten stond.

 

Consolidatie
Oorsprong: "In die periode speelde een grote organisatieverandering. Een aantal dochterbedrijven van VolkersWessels Telecom werden samengevoegd en gelijkertijd ging de organisatie van centraal naar 4 regio's. Een complexe situatie. We moesten enerzijds de administratie uit elkaar trekken en anderzijds bedrijven samenvoegen. We moesten gelijkertijd twee kanten op. Daar heeft Wim zich helemaal in uit kunnen leven."

 

Goede financiële kennis
Vallée: "Wim is in dit proces vooral technisch bezig geweest. Oorsprong: "Hij heeft goede financiële- en boekhoudkundige kennis. En hij is een kei in Excel. Dat is een goede combinatie. Hij heeft verschillende rapportagemodellen voor verslaglegging opgebouwd tot een betrouwbaar geheel."

 

Vertrouwen
Vallée en Oorsprong bevelen Wim Eek van harte aan. "Hij komt het best tot zijn recht bij concern control, vooral als er complexe vraagstukken op hem liggen te wachten. Wim is iemand die zich snel de materie eigen maakt, een harde werker die zorgvuldig is en zijn werk op tijd oplevert. Ons vertrouwen in hem is groot."

 

terug naar: Anderen over WE