Wim Eek

"Hij heeft een Rotterdamse manier van werken: mouwen opstropen en aanpakken.""Ik ben pas tevreden als het resultaat duurzaam is.""Wim kan op eenvoudige wijze ingewikkelde dingen uitleggen.""Wim heeft een indringende manier van werken, maar altijd met oog voor mensen."

Martijn Platteel is business controller bij VolkerRail. Vanwege personeelsmutaties was hij op zoek naar een interim financial controller. "Dan begin je met zoeken binnen je netwerk.”

Wim Eek heeft in de afgelopen jaren een aantal interim-opdrachten succesvol afgerond binnen het netwerk van VolkerWessels: VWT Infratechniek B.V., VWT FttH B.V. en twee maal bij VWT Services B.V. Vanwege zijn brede ervaring en natuurlijk zijn 'tovernaarskunsten' in Excel komt de naam van Wim Eek dan al snel bovendrijven als er binnen het netwerk van VolkerWessels gezocht wordt naar een interim financial controller.


Vertrouwen
De keuze voor Wim als interimmer is voor het grootste gedeelte gebaseerd op vertrouwen, aldus Platteel. Wim is bekend en vertrouwd met processen en systemen van het bedrijf. Hij weet hoe ik werk, en welke eisen er gesteld worden. Hij kon snel aan het werk."

Financial controllers en business controller
Martijn Platteel geeft leiding aan een controlteam binnen VolkerRail. Binnen zijn huidige rol kan hij niet zonder een goede financial controller. "Je hebt te maken met wensen en eisen vanuit de diverse stakeholders. We willen zo'n hoog mogelijke kwaliteit opleveren. Daar hebben we goede verslaglegging voor nodig."

Ervaring
En dat kan Wim leveren, weet Martijn. "Ik heb met Wim samengewerkt bij VolkerWessels Telecom. Hij is snel en hij heeft ervaring met onze systemen. Wim is een prima en fijne 'collega', prettig in de samenwerking. Hij is loyaal, je kunt op hem bouwen. Met Wim kun je ook goed sparren, dat brengt je verder."

100% goed
"Wim heeft veel technische inhoud en hij heeft goede financiële- en boekhoudkundige kennis. Hij wil het 100% goed doen en daar kun je op vertrouwen. Dat in combinatie met zijn persoonlijke kenmerken beveel ik hem van harte aan iedereen die op zoek is naar een financial controller."
Wim Eek is een jaar bij VolkerRail werkzaam geweest en sloot hiermee een serie opdrachten binnen het netwerk van VolkerWessels af. Wim werkt momenteel als business controller bij de Jaarbeurs Utrecht.

 

terug naar: Anderen over WE